Een dorp met karakter

In het hart van Gemeente Westland ligt Naaldwijk. Een dorp dat bekend staat om haar glastuinbouw, maar ook om haar pittoreske dorpskern. Naaldwijk heeft een rijke historie en een aantal interessante bezienswaardigheden. Onder andere het Heilige Geesthofje uit de 15e eeuw en de Oude Kerk zijn bekende plekken. Het straatbeeld in het centrum wordt gekenmerkt door de prachtige gevels en de speelse straatjes. Wonen in Naaldwijk betekent centraal wonen in een dorp met een eigen sfeer.

Meer over Naaldwijk

De Laatste fase van het Woerdblok

De wijk Woerdblok één van de meest toonaangevende woonwijken van Naaldwijk en is opgebouwd uit vier verschillende fases, Waterwijk, Zandstrand, Waterrijk en Zandheuvel. De eerste drie fases zijn reeds gerealiseerd en hebben ieder hun eigen karakter. Zandheuvel is de laatste fase met ruimte en luxe in de hoofdrol. Maar ook in Zandheuvel gaat het hard. Momenteel zijn vrijwel alle woningen, in diverse types en prijsklassen, gerealiseerd. De appartementen zijn de laatste woningen die de wijk Woerdblok compleet gaan maken.

In Woerdblok – Zandheuvel is het relaxed wonen in een ongedwongen sfeer. Een fijn groen park in het midden van de woonwijk zorgt voor de nodige ontspanning. Een rondje hardlopen, een wandeling met de hond of rustig vissen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Fase Zandheuvel ligt ten noordwesten van de dorpskern aan de strandkant. Het appartementencomplex ligt centraal in de wijk en aan het water, tussen de Zandheuvelweg, Sterrenzand en Woestijnzand in. U kunt via de Zand- en Waterweg eenvoudig de woonwijk verlaten. De appartementen van Woerdblok – Zandheuvel liggen op circa 30 minuten afstand van de steden Den Haag, Delft en Rotterdam en zijn vanuit de wijk gemakkelijk te bereiken via N-wegen. De N213 staat in directe verbinding met de A20 richting Rotterdam. Hiernaast komt u via de N222 op de A4 richting Utrecht en Amsterdam.