16 stijlvolle appartementen in Naaldwijk

De appartementen van Woerdblok - Zandheuvel zijn de laatste woningen die de wijk Woerdblok compleet gaan maken. Het gaat hierbij om 16 ruime en stijlvolle appartementen die centraal in de wijk gelegen zijn. De appartementen zijn onderverdeeld in 5 verschillende types, waarbij de woonoppervlaktes variëren van circa 100 tot 160 m² met 1 of 2 grote buitenruimtes van 20 tot 55 m² met een gunstige zonligging. De 3- en 4-kamerappartementen zijn gasloos en worden voorzien van vloerverwarming, een interne berging, een eigen parkeerplaats en vele ramen die zorgen voor veel lichtinval. De uitstraling van de appartementen zal aansluiten bij de reeds gebouwde woningen in het Woerdblok, stijlvol, ruim van opzet en luxe.

Type A

De appartementen van Type A (bouwnummers 1, 3 en 6) bevinden zich op de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Type A is 103 m² en beschikt over een woonkamer/keuken van 46,5 m², een hoofdslaapkamer van 18,5 m², een tweede slaapkamer van 15 m² en een badkamer van 5 m². Bouwnummer 1 is voorzien van een tuin van 33 m² en de bouwnummers 3 en 6 beschikken over een balkon van 25 m², allen gericht op het zuidoosten. Standaard zijn de appartementen voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, sanitair en tegelwerk, interne berging en een eigen parkeerplaats.

Situering van de raampartijen ter plaatse van de keuken en grootte van de tuin / balkon verschillen per bouwnummer. De getoonde plattegrond is bouwnummer 1.